Pergole si parasolare terase

Pergole terasa si parasolare marca Profesional Electrocelos. Oferim DISCOUNTURI de 10% la toata gama de pergole si parasolare.

STARDORS este unic distribuitor in Romania pentru pergole si parasolare ale concernului Electrocelos din Portugalia. Distribuim, montam si oferim service pentru toate tipurile de pergole terasa, pergole retractabile si parasolare retractabile, marca Electrocleos. Pergolele comercializate de firma nostra sunt testate si agrementate in spatiul Uniunii Europene, au un design modern si pot fi personalizate in functie de cerintele beneficiarului. Majoritatea componentelor sunt produse in UE, garantand astfel calitatea produsului finit. Datorita designului, elegantei, aceste produse indeplinesc cele mai exigente cerinte de calitate, iar varietatea de modele se adapteaza pentru uz rezidential si comercial. Toate produsele beneficiaza de garantie timp de doi ani de la data cumpararii, conform normelor Europene. Asiguram montaj si preturi promotionale la pergole terasa si parasolare retractabile.

pergola terasa

Pergola terasa

PÉRGOLA se remarca prin eleganta si design deosebit si este indicata pentru gradini sau terase. Pergola este automatizata si are structura de aluminiu. Materialul are loc pe profile transversale de aluminiu care alunecă sub ghidajele laterale. Pergolele retractabile au material din panza acrilica, rezistent la intemperii si actiuni mecanice.
Pret Pergola - Comanda

parasolar

Brisa Solar

BRISA SOLAR reprezinta gama de parasolare retractabile pe cadru de aluminiu, foarte rezistenta la apa si razele solare. Parasolarele sunt ideale pentru terase si gradini de iarna. Brisa Solar este prevazuta cu sistem de drenare a apei in coloanele de sustinere. Acest produs de inalta calitate ofera protectie de soare, precum și de ploaie.
Pret Brisa Solar - Comanda

preturi pergole

Parasolar Varanda

VARANDA este un parasolar pentru gradini de iarna sau terase. Modelul cu caseta, protejeaza materialul de condițiile climatice, atunci cand copertina este inchisa. Are sisteme automate de deschidere si inchidere pe ghidajele laterale din aluminiu. Aceste parasolare sunt ideale pentru terase, spatii comerciale si gradini.
Pret Varanda - Comanda

copertina perete

Parede

PAREDE este o copertina fixata pe perete si este destinata spatiilor din restaurante, terase, pentru a proteja de soare, briza usoara si a oferi intimitate. Copertina perete este fabricata din tesatura foarte rezistenta la actiuni mecanice si factori climatici. Deschiderea si retragerea copertinei se face manual printr-un sistem cu arcuri.
Pret Parede -Comanda

cortina perete

Vellum Cofre

VELLUM COFRE face parte din gama de copertine de perete cu structura din aluminiu pentru balcoane, terase sau gradini. Aceste copertine sunt prevazute cu sistem integrat de arcuri, ce permite deschiderea automata. Se pot amplasa aspersoare de umidificare a aerului uscat. Datorita cadrului extensibil de aluminiu, permite inclinare intre 10° si 25°.
Pret Vellum Cofre - Comanda

pergole retractabile

Cortina

CORTINA reprezinta o copertina verticala special conceputa pentru special pentru a sigila sau proteja urmatoarele spatii: vitrine, balcoane verande si alte deschideri de lumina.Aceste copertine sunt prevazute de a functiona automat sau manual. Materialul copertinei este dur, ceea ce il face ideal pentru pasaje de trecere in unitati industriale.
Pret Cortina - Comanda