Marchize balcon si Marchize retractabile

STARDORS este unic distribuitor in Romania pentru marchize ale producatorului Electrocelos din Portugalia. Distribuim, montam si oferim service pentru toate tipurile de marchize retractabile pentru magazine si balcoane, marca Electrocleos. Marchizele pe care le comercializam sunt testate si agrementate in spatiul Uniunii Europene. Majoritatea componentelor sunt produse in UE garantand astfel calitatea produsului finit. Datorita designului, elegantei, aceste produse indeplinesc cele mai exigente cerinte de calitate, iar varietatea de modele se adapteaza pentru orice casa, vila sau magazine. Toate produsele beneficiaza de garantie timp de doi ani de la data cumpararii, conform normelor Europene. Asiguram montaj si preturi promotionale la marchize retractabile distribuite de firma noastra.

Marchiza Punto Recto

Marchiza balcon Punto Recto se distinge prin eleganta si simplitate. Aceste marchize sunt prevazute pentru deschidere si inchidere cu motor, reprezentand o solutie ideala de umbrire pentru balcoane, ferestre, vitrine stradale etc. Materialul este rezistent la intemperii si actiuni mecanice. Poate fi curatata usor.
Pret marchiza - Comanda

Marchiza 600 Volante

Marchiza 600 Volante o marchiza robusta si se distinge prin design modern si rezistenta. Aceste marchize ofera protectie solara pe o suprafata foarte mare datorita suplimentarii cortinei. Aceasta cortina poate fi ridicata si astfel se obtine o copertina. Marchiza este automatizata si e prevazuta cu senzori de ploaie si vant.
Pret marchiza - Comanda

Marchiza 260 Volante

Marchiza 260 Volante face parte din gama de marchize retractabile si este automatizata. Este destinata umbririi pe suprafete mari a balcoanelor, teraselor, si unor spatii comerciale. Materialul tesaturii este din panza acrilica intr-o paleta diversificata de culori si modele si este rezistenta la actiuni macanice, raze UV.
Pret marchiza - Comanda