Copertine retractabile

Firma STARDORS Srl este unic distribuitor in Romania pentru copertine ale producatorului Electrocelos din Portugalia. Distribuim, montam si oferim service pentru toate tipurile de copertine retractabile, copertine balcoane, terase, magazine si restaurante, marca Electrocleos. Produsele pe care le comercializam sunt testate si agrementate in spatiul Uniunii Europene, au un design modern si pot fi personalizate in functie de cerintele clientului. Majoritatea componentelor sunt produse in UE, garantand astfel calitatea produsului finit. Datorita designului, elegantei, aceste produse indeplinesc cele mai exigente cerinte de calitate, iar varietatea de modele se adapteaza pentru uz rezidential si comercial. Toate copertinele beneficiaza de garantie timp de doi ani de la data cumpararii, conform normelor Europene. Asiguram montaj si preturi promotionale la toata gama de copertine retractabile.

copertine

Copertina Cofre 136


COFRE 136 este o copertina complet inchisa care confera o protectie totala la conditiile atmosferice, protectia materialului și a componentelor interne. Aceste copertine retractabile sunt iluminate cu LED-uri incorporate. Sunt ideale pentru terase, balcoane si spatii comerciale, Materialul este rezistent la actiuni mecanice.
Pret copertine - Comanda

montaj copertine

Copertina Monobloco 300


MONOBLOCO 300 reprezina o copertina simpla, economica prin plierea materialului cu ajutorul unui brat de aluminiu. Se poate fixa pe tavan sau perete si este ideala pentru uz rezidential (terase, balcoane) si uz comercial. Copertinele retractabile au material din panza acrilica, rezistent la intemperii si actiuni mecanice.
Pret copertine - Comanda

preturi copertine

Copertina Cofre 260


COFRE 260 este o copertina prevazuta cu caseta, pentru plierea si protectia materialului. Este o copertina eleganta si poate fi customozata in functie de cerintele clientului. Se pot monta pentru balcoane si terase. Copertinele retractabile Cofre 260 sunt foarte rezistente la factorii climatici si mecanici.
Pret copertine - Comanda

discounturi copertine

Copertina Monobloco 5000

MONOBLOCO 5000 este o copertina automatizata fara caseta. Este ideala pentru a acoperi suprafete mari ( de pana la 35m² ). Aceste copertine reprezinta o solutie ideala de umbrire pentru terase, balcoane etc. Materialul este rezistent la intemperii si actiuni mecanice. Pot fi curatate usor.
Pret copertina - Comanda

copertina

Copertina Cofre 600

COFRE 600 ete o copertina robusta ce poate acoperii suprafete mari. Copertinele retractabile Cofre 600 sunt iluminate cu LED, incorpotate in armatura de duraluminiu. Se preteaza pentru umbriri spatii comerciale si terase. Materialul este rezistent si permite o inclinare de maximum 20°.
Pret copertina - Comanda

copertine automate

Copertina Monobloco 600

MONOBLOCO 600 este o copertina automata fara caseta. Indicata pentru zonele in care este nevoie de o proiectie de pana la 4 m, terase, verande. Permite o inclinatie maxima de 20°. Materialul este confectionat din panza acrilica colorata, rezistenta la intemperii si factori mecanici.
Pret copertina - Comanda